Pauluns supergreensI stolt samarbete med Paulúns!
Jag har under flera år samarbetat med Paulúns och jag tycker att det är roligt att vi fortsätter att jobba tillsammans även under 2017.
Nu under våren lanserar Paulúns sina nya Supergreens, veganska soppor gjorda på endast naturliga råvaror och supergrönsaker som t.ex. rödbeta och sötpotatis och smaksatta med fräsch smaksättning såsom exempelvis ingefära. De ger dig 40 % av ditt dagsbehov av grönsaker och innehåller extra protein från bl.a. hampafrön.
Jag åkte hem till Fredrik Paulún på en spännande provsmakning precis innan jag åkte till Thailand och du kan själv se en kul film därifrån här.
https://youtu.be/NzfY5bzkAdM
Jag tycker att det är bra att allt fler vill äta naturligt, hälsosamt och mer grönt och mindre animaliska produkter men jag tycker precis som ni att det kan vara svårt att hitta färdiga gröna måltider som är goda, hälsosamma och utan tillsatser som samtidigt mättar.

Paulúns tre nya soppor passar perfekt till lunch eller middag och jag som gillar soppor men tycker att smaken är viktig (jag är en riktig livsnjutare) är nöjd över att sopporna smakar både mycket och gott, utan att man behöver krydda mer. Rödbeta med ingefära är en ny smakkombo för mig och absolut en vinnare!
INGREDIENSER
Vatten, 1 stor rödbeta, 1 dl kokta röda linser, 1/3 morot, 1/3 lök, 1msk av vardera solroskärnor, hampafrön, rödbetsjuice och kokosmjölk, lite riven ingefära, en liten skvätt citronjuice, havssalt, spiskummin, koriander och svartpeppar.
 
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer