Philips AVENT Stockholm Baby Guide Challenge Vecka 1

Vi är några bloggare som blivit utmanade av Philips AVENT. De vill göra livet enklare för alla aktiva föräldrar och utmanar oss att tillsammans med våra läsare utmana andra bloggare att ta fram en babyguide över Stockholm. Den blogg som hittar flest tips på de bästa och roligaste ställena att hänga med sin baby vinner fina priser till sig och sina läsare. Utmaningen pågår i fyra veckor från och med nu.
Detta innebär att jag varje vecka kommer att uppmana er läsare att dela med er av era bästa tips på restauranger, caféer och framförallt aktiviteter som passar bra för barn i Stockholm. I slutet av varje vecka utser jag “Veckans bästa tips” och läsaren som gett tipset vinner en Philips AVENT-produkt. Det är en ny produkt varje vecka, alla anpassade för småbarnsföräldrar. Grymma vinster!

Denna veckas pris för “Veckans bästa tips” är en kombinerad ångkokare och mixer. Värde 1499:-

Utmaningen i denna tävling för oss bloggare ligger i att samla in så många tips så möjligt så ös på med era barnvänliga aktiviteter bara! Restauranger där vagnen får plats, caféer som värmer barnmat, loppisar, gallerior, köpcentrum, museum, gym med barnpassning, öppna förskolor, parklekar; det finns många kategorier att fylla med just dina favoriter. Det finns andra bloggare med i utmaningen som har flera tusen fler läsare än jag men jag har ju kvalitet på mina, eller hur?! 🙂

Maila era tips till lovisa.sandstrom@me.com eller lämna en kommentar i bloggen och skriv vad du tipsar om och varför och gärna adressen dit. Självklart ska du lämna olika tips varje vecka. Den Philips AVENT-produkt som ges till Veckans bästa tips är bunden till den aktuella veckan.

Flitiga tipsare premieras såklart när jag utser “Veckans bästa tips”! 😉

Jag har redan lagt in mina tips på DEN HÄR KARTAN, den uppdateras såklart med era tips hela tiden också. Dubbelkolla att dina tips inte redan finns med där!


Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer