Plåtbilar, brandbilar och flygplan


 
Vi får väldigt många komplimanger och frågor om Sixtens rosa plåtbil vi har härhemma. Den är en snygg inredningsdetalj tycker jag. På Barn & Baby träffade jag Nordic Bike som  förutom cyklar även säljer olika typer av fordon till barnen (eller hemmet om man så vill). Sixten önskar sig såklart ett flygplan. Och en lastbil. Och en brandbil. Baxter vill allra helst ha en traktor. Äh, ge oss allihopa bara!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer