Plåtning med Expressen

Jag har precis kommit hem från en plåtning tillsammans med träningsbloggarna Linda och Clara nere vid vattnet i Tanto. Expressen gör en artikel om Plan Sveriges kampanj Because I am a girl och hur det är att springa ett lopp med välgörenhetssyfte, som vi tre ska göra på Tjejmilen. Regnet var inte så trevligt men sällskapet desto bättre. Clara ska jag träna i gymmet imorgon och Linda ser jag redan på lördag på Bellmanstafetten igen. Kul!


Clara är en PT-kund till mig också


Gulliga Linda och Nora


Jag kunde lämna kids hemma, men Nora, Alma och lilla Ines höll ställningarna.


Lite kyligare ikväll, perfekt med funktionströja från Kari Traa, med tights från samma märke. Asicsskor.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer