Playdate hemma hos oss på Drottninggatan

Idag har vi haft besök av massa mammor. Ida, Alfvan, Alex och Sandra kom på lunch tillsammans med sina bebisar. Sixten och jag vilade en stund på morgonen innan vi klädde på oss för att gå i väg och handla det sista till lunchen.

Dagens Sixten så som han såg ut på morgonen. Skjorta från Zara och chinos från Polarn o. Pyret


Dagens Mamma innan Sixten åt lunch


Vi gick förbi Dalarö Bageri och köpte med oss massa goda bullar och kakor att bjuda på till fikat. Rekommenderas!
Efter Sixtens lunch fick vi båda byta kläder, Sixten hann med två klädbyten till under dagen eftersom vattenmelon är extremt lockande att mosa med nävarna.
Efter massa lek åt vi lunch i köket alla mammor medan barnen röjde järnet i alla rummen. Mycket spring i benen och spännande saker att utforska. Efter lunchen fick jag hjälp av Alex att plocka av allt och fylla diskmaskinen medan de andra underhöll barnen. Sedan fikade vi vattenmelon och de goda bullarna i vardagsrummet. Där finns det massa yta att springa runt på (för de barn som kan springa alltså) och bra sittplatser.
Vi snackade massa som vanligt och skvallrade om både det ena och den andra. Hans och jag funderade på hur Sixten skulle reagera när de andra barnen leker med hans leksaker, skulle han bli sur? Men det gick jättebra även om det mest intressanta för dagen var tandborsten och Maltes flaska som alla barn skulle suga och tugga på.
Det är så härligt med dessa tjejer, vi klickar verkligen!

Jag bjöd på pasta med tomatsås


Till pastan åt vi mozarella, tomat och avocado.


Alfvan fotade matbordet


Lykka och Malte


Sandra och Benjamin


Malte och Lilla A äter melon


Sixten var riktigt busig idag!


Lilla A smajlar upp sig!


Jag lånade en bild på mig från Ida.


Klicka in på Idas eller Alfvans blogg om ni vill se fler bilder!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer