Plötsligt händer det!

Den här veckan har varit helt overklig och fantastisk på många sätt. Jag har rott i land stora projekt och startat nya med rivstart. Det är lika bra att gå ut hårt och sedan öka när jag ändå har farten uppe.
Baxter känner av den positiva andan som råder härhemma och överraskade oss alla genom att kunna stå själv för första gången så här på en fredagkväll. Detta kommer att göra underverk för hans humör som sänks av att han inte hinner med Sixten eller ens kan leka med samma leksaker.
Nu måste vi bara träna på fortsättningen. Baxter är som många andra människor; han tror att han inte kan gå fast egentligen har han inte bara vågat prova. Människor tror ofta att de inte kan lyckas med ett projekt fast egentligen är de rädda för att misslyckas eller att andra ska döma dem. Vad är det värsta som kan hända egentligen?
Våga sätta upp mål och sikta högt. Du kommer aldrig att lyckas om du inte ens har provat. Baxter måste våga ta ett steg för att kunna testa om han kan.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer