Podcast med Natashja och Anna


Nu finns den första podcasten i vår föräldraserie som vi spelar in tillsammans med Philips Avent. I detta avsnitt pratar Natashja och Anna om amning, jag lyssnade på hela avsnittet i morse och det var så intressant och spännande. Jag har ammat båda mina barn, det var en självklarhet för mig och Hans men det är det inte för alla.
Länk till podcast
Snart kommer ni kunna lyssna på när Anna och jag pratar om mammakroppen ifrån olika perspektiv. Jag har fått väldigt bra frågor från er läsare och ni kan fylla på med input på Philips avents svenska Facebooksida också.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer