Pressfrukost hos Norstedts

I morse hade Jessica Almenäs och jag pressfrukost för vår bok Stora löparboken för kvinnor som kommer ut i vår. 70 journalister fanns på plats hos vårt förlag Norstedts för att lyssna på oss och några andra författare vars böcker också kommer ut våren 2015.
 
 Vi blev intervjuade på scenen av Ebba, vår duktiga förläggare, om hur vi själva tränar, vår syn på löpning som träningsform och hur denna bok kan vara ett sätt att hjälpa kvinnor som kämpar med att få ihop vardagspusslet och samtidigt träna för att orka mer.
 
 Vi har fått enorm respons på vår bok och hela våren är redan nästan fullbokad för events, intervjuer, fotograferingar och TV-jobb. Det är helt fantastiskt att kunna leverera en bok som redan innan den tryckts gjort medial succé!
 
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer