Prisutdelningen & Vinnarna Mammabloggalan

Här är massor av fina bilder som Teresa tog under prisutdelningen. Det fanns flera kategorier att vinna bland; från vänster i bild kör vi:
Årets Vardagsblogg: Fnulan
Årets Inredningsblogg: Fru Sofie
Årets Inspirationsblogg: Vimmelmamman
Årets Mat- och Bakblogg: Koalas Kitchen
Årets Tränings- och Hälsoblogg: Lofsan
Årets Mammablogg: Elvabarnsmamman


Ett stort grattis till er alla, en sån ära att få vara en del av det vinnargänget!


Jag vann 5000:- att handla hos Röhnisch för. Välbehövligt för den här träningsmamman som bokstavligen bor i träningskläder. Stort tack Röhnisch för priset, nu kommer det synas nya kläder i bloggen. Jippi!
Anna till höger på bilden bloggar också, in och inspireras av en helt fantastisk kvinna och mamma!


Än en gång: det är tack vare er läsare som jag vann det här priset! Detta gör mig ännu mer sporrad och motiverad och inspirerad att dela med mig av träningstips er. Framöver blir det lite mer reseblogg över bloggen dock då en New Yorkresa står för dörren men innan dess ska jag nog kunna klämma in några fler filmer åt er.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer