Private session på Sutai Muay Thai

Vi hade tre gruppträningspass bokade på thaiboxningsklubben Sutai Muay Thai på vår träningsresa förra veckan. Men 6 av oss i gruppen ville ha mer thaiboxning så vi bokade privat träning med egen tränare på klubben när stora delar av resten av gruppen var ute och snorklade på Surin Island. Här är en film från mitt träningspass tillsammans med Mau från Costa Rica som är manager på Sutai. Jag tränade tillsammans med min kompis Karin och vi hade så roligt tillsammans även om jag blev så förbaskat trött. Jag har svårt att själv pressa mig så här hårt på träning, det är därför jag älskar thaiboxning så mycket!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer