Räddaren i nöden

Mitt i Hollywoodfruar igår kväll vaknade Baxter och hade ont i magen, sen var det skrik och gråt och frustration till 05 i morse. Kaos. Ingen i den här familjen har sovit särskilt många minuter i natt och var lagom kaxiga i morse. Jag fick vabba med barnen medan Hans drog vinstlotten att åka och jobba. Efter en tuff morgon och förmiddag med en övertrött Baxter som normalt sover 12 timmar per natt och 2 timmar på förskolan så var jag rätt knäckt. Barnen fick hoppa ner i vagnen och så tog vi en promenad. Det tog ytterligare någon timme innan Baxter somnade men när han vaknar om några timmar hoppas jag att han är pigg och glad igen. Baxter är en kille som ofta somnar mitt i lunchen på förskolan och trots korta dagar, 6 timmar på förskolan är han helt slut efteråt så när det blir tokigt med nattsömnen hamnar allt upp och ner för honom.
Jag fick ny energi när Hans förbarmade sig över mig på lunchen och både tog över vagnen så att Baxter somnade och sedan lockade in mig på SqueezedUp på Mariatorget för mat. Massa ny energi i kroppen och knoppen så om eftermiddagen vill utmana mig – Come on!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer