Ready steady go!

Idag har jag varit mer PT än hustru åt Hans under morgonens besök på gymmet. Han är bra på att pressa sig hårt när han tränar själv men jag la upp ett helt nytt Tabatapass åt honom med helkroppsfokus. Det var både puls och styrka, som vanligt när jag bestämmer och även om Hans är väldigt vältränad är det kul att lilla jag kan få honom ända till gränsen.
Annars så har jag och de små barnen varit hemma idag medan Hans varit på fotbollsmatch med Tom. Jag har gjort en spellista på spotify till Halvmaran som jag hoppas ska räcka till mål. Jag lägger länken här om någon vill ha tips på låtar jag tycker om att springa med i öronen. Jag ska ha Suunto Quest med pulsregistreringen på och Iphone med Runkeeper och Spotify på. Runkeeper ger mig farthållning var femte minut tillsammans med sträcka och tid. Spotify har jag i offline mode så att jag inte blir störd om det strular med uppkopplingen. Vad gjorde man innan alla dessa tekniska hjälpmedel kom? 🙂


Frukosten exklusive mjölk i gröten och en limpmacka.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer