Reddville på Rosa Skrot

Ikväll var jag ju med på ett event som företaget Reddville anordnade hos oss på Rosa Skrot. Rosa Skrot är ju en väldigt inspirerande miljö och jag förstår verkligen att alla företag vill boka in sig i loungen och ta dit sina kunder. Camilla och Sofia och de andra tjejerna som driver gymmet är dessutom helt fantastiska att ha att göra med och superpositiva så vi klickar verkligen. Jag gillar människor som väljer att se det braiga i livet.
Wellnessbloggaren Julia föreläste för alla gäster, jag missade tyvärr det då jag förberedde för mitt pass under tiden men jag längtar till nästa gång våra vägar korsas för Julia är galet inspirerande! Magdalena Bibik körde en zumbaklass i salen parallellt som vi hade 20 tjejer som genomförde ett cirkelträningspass i gymmet.
Jag satte ihop ett pass med 4 block och i varje block var det 5 övningar, en person. Sedan körde vi 5*40 sekunder på varje block, 20 sekunder vila mellan övningarna med 3 minuter vila mellan blocken. Vi hade bl.a. ett konditionsblock med 4 löpband: löpning 13 km/h, gång 7 km/h, löpning i backe full lutning och gång i backe full lutning. Som grädde på moset var den femte övningen min favorit med repet också kallat snakerope. Andra övningar vi körde i passet var hoppchins, sumoknäböj, wallclimbers, och medicinbollskast mot väggen med knäböj.
Till min hjälp hade jag Rosa Skrots gymchef Sofia som också är PT och Lena. Lena ska jag berätta mer om i ett annat inlägg, vi har nämligen tillbringat mycket tid ihop denna vecka. Lena pluggar på Lillsveds folkhögskola till hälsocoach och PT bl.a. och har haft en del av sin praktikperiod tillsammans med mig. Hon har fått hänga med på kul grejer. Men mer om det i ett annat inlägg, tillbaka till passet ikväll:
Flera av tjejerna som var med på eventet har precis kommit igång med sin träning medan andra är gamla rävar i sammanhanget. Jag är extra glad att Rose-Marie, Linda och Lina var med ikväll samtidigt som jag för första gången träffade flera bloggläsare som är flitiga att lämna fina kommentarer. Det är guld värt ska ni veta!


Fina Julia!


PRAOLena


In action!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer