Redo?!

Bebisen sover, muffinsarna ligger i magen och träningsväskan är packad med cykelskor och vattenflaska. Jag har förberett kläder och gröten ska bara vattnas och micras i morgon bitti innan jag är redo.
Imorgon går Vasaloppet av stapeln. Jag själv genomförde loppet för två år sedan. I år sitter jag på cykelsadeln tillsammans med 40 andra deltagare på Sats Odenplans vasaloppsspinning. Passet börjar 0800, samtidigt som starten för loppet. Vi cyklar tills vinnaren går i mål. Vad tippar ni segertiden till? 3 timmar? 3,15?
Morgondagens träningspass kommer av flera anledningar vara det tuffaste sedan förlossningen. Jag har inställningen att hålla en jämn nivå, framförallt på den mentala biten. Konditionen kan jag inte påverka, däremot kommer jag att undvika mjölksyrenivåer och istället sträva efter ett tempo där kroppen hinner transportera bort slaggprodukterna i takt med att skapas.
Jag ser framemot morgondagen med lite pirr i magen då jag vet att det kommer att bli tufft. Samtidigt älskar jag att använda kroppen till det den är gjord för, jag blir som en häst på grönbete, där energin sprutar genom musklerna ut genom öronen. 🙂
Sov gott och ha en trevlig söndagförmiddag vid frukostbordet eller på soffan!
See you later!

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer