Rena barnkläder

På fredag morgon åker vi äntligen till New York! Förutom denna resas höjdpunkt och fokus,  att Hans och jag ska springa New York Marathon, ser jag fram emot att komma hem med lite nya kläder till Sixten och Baxter. Barnkläder  är ett stort intresse hos mig.
MG_5170-610x406
Jag satsar nästan alltid på hög kvalitet när det gäller kläder till gräbsen. Förutom att slitstarka välsydda kläder håller längre så upplever jag att de inte blir urtvättade på samma sätt som många billigare plagg. I längden blir det mer prisvärt eftersom Baxter tar över Sixtens plagg som sedan antingen går vidare till vänner eller säljs. En stor bonus är såklart miljöaspekten.
Vi har provat många olika märken på tvättmedel under årens lopp. Ett märke med brett sortiment av Svanen-märkta produkter är Vanish. Sedan en tid tillbaka använder vi deras tvättmedel och fläckborttagare flitigt, framförallt på gräbsens kläder när de kommer hem från förskolan och har med sig fläckar från gräs och sandlåda.
IMG_9269

Vanish Oxi Action Pulver är min favorit, både för att det är effektivt mot fläckar och kan användas i låga temperaturer men även för att det är parfymfritt och rekommenderat av Astma- och Allergiförbundet. Eftersom jag själv är känslig mot vissa saker vill jag helst att produkter som gräbsen kommer i kontakt med ska vara parfymfria och utan färgämnen och därför känns detta som ett bra val.

Jag är nyfiken på era bästa tvättips när det gäller barnkläder och typiska barnfläckar. Sitter du inne på något riktigt bra knep som du vill dela med dig av? Bland er som tipsar tävlar jag ut ett Vanish-kit med olika produkter.
Har du inte testat Vanish och är nyfiken på deras produkter kan du beställa hem prover om du går in på Facebook.

Inlägget är i samarbete med Vanish.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer