Roka Restaurant London

Förra veckan hann vi med två (!) besök på min absoluta favoritrestaurang i världen, den japanska Roka Restaurant på Charlotte Street. Sista kvällen i London var min mamma kvar på hotellet med gräbsen och Hans och jag hann med både en fördrink i baren och deras avsmakningsmeny innan vi tog en taxi tillbaka till hotellet igen. Vi blir väldigt nöjda med det lilla och behöver inte ha en helkväll på stan för att kunna slappna av. Det är någon timme här och där som gör skillnaden.

Mitt linne och kavajen är från Abercrombie, kavajen köpte jag i London faktiskt. Jeansen är Gstar och kängorna från Replay, mina tre favoritmärken faktiskt. Lagom rockigt men ändå okej för restaurang. 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer