Rösta på årets Bloggmama


Till och med 17/9 kan man rösta på sin mammabloggfavorit hos Mama. Ni kan tyvärr inte rösta på min blogg för jag gick inte vidare trots att jag vet att flera fina läsare nominerat mig. Det är väldigt synd (eller nog mer sorgligt) att Mama inte valde ut en enda mammablogg om träning bland de 20 nominerade. Det finns ett ett par riktigt vassa mammaloggar om träning och jag tror att många svenska mammor behöver få träningsinspiration och se att det faktiskt går att bli starkare och orka mer trots (eller kanske tack vare) att man varit gravid. Bloggar om heminredning, pyssel, barns utveckling eller genus finns det mängder av, lyft fram de mammor som faktiskt vill hjälpa, inspirera och dela med sig av erfarenhet och tips till mammor som vill öka sin livskvalitet och faktiskt satsa på sig själva och inte bara på sitt hem eller sin familj och ytan.
Så, då fick jag det sagt. I och för sig är jag inte intresserad av att börja blogga hos Mama (som årets Bloggmama vinner), jag älskar att vara en del av Allt för föräldrar och deras bloggteam. Om det är någonstans man som förälder ska blogga så är det hos oss!
Och nu är ni nog nyfikna på vem jag röstat på?! Anna Bjärbo som skriver Onekligen såklart. I love her.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer