Rösta på Carola som årets hjältemama

Min vän Carola är nominerad till årets hjältemama för sin kamp för att förenkla processen för homosexuella par att kunna bli juridiska föräldrar/adoptera sin partners barn. Carola är så himla modig som dels vågade följa sitt hjärta och lämna sin man för sitt livs kärlek men också för att hon vågar prata om hur det är att leva i ett homosexuellt äktenskap och på så sätt inspirera andra kvinnor att våga följa sitt hjärta. Jag hoppas att ni som brinner för jämställdhet även stödjer homosexuellas rätt att juridiskt kunna bli föräldrar utan att behöva bli förhörd eller utfrågad eller till och med nekad moderskap.
För att rösta på Carola eller på någon annan av de nominerade mammorna klickar du HÄR, vill du se en fin intervju med Carola och hennes fru Ida klickar du på bilden nedan. 🙂

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer