Rostis, ostkaka och skidåkning


Vi trodde att vi lagt Sixten för natten men nu precis kom Hans tillbaka med honom från sovrummet. Det blev ingen vuxenkväll här inte.
Sportfåne som jag är tycker jag ju att OS är höjdpunkten på ett idrottsår. Jag älskar all sorts skidåkning och även många andra vintersporter som inte är intressanta om det inte är OS. Ikväll kollar vi på sprintstafetterna, kul att tjejerna såg starka ut och tråkigt att herrarna floppade (Hellner körde ju asbra dock). Vi kvällsfikar varsin bit ostkaka med sylt och jag åt två rostisar med pepparsalami. Herregud vad gott! Vi åt middag redan vid 16.30 så en fika nu vid tio sitter perfekt i magen.
Imorgon blir det tidig träning så att vi hinner hem till Marie och Elvira kommer hit och leker. Sedan kommer tydligen Sixtens farmor förbi och hälsar på. Jag hade missat det. Mormor ska vara med Sixten imorgon kväll medan jag jobbar. De kommer att ha det så mysigt!
Nu håller vi tummarna för tjejerna i finalen och hoppas på damkronorna i hockeyn!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer