Ryggtema på Nyhetsmorgon

På söndag är jag tillbaka på Nyhetsmorgon på TV4 igen. Vi fortsätter med temat Fråga PTn och fokuserar denna gång på Ryggen. Ställ alla dina frågor om övningar, hållning, ryggont eller vad du vill i kommentarsfältet så tar jag med dom till studion på söndag. Nästa söndag kör vi tema Maskiner och Hantlar – vad är bäst? Vi har valt tema till PT-skolan utifrån era önskemål, det är för er skull vi fokuserar så mycket på träning, så passa på att vara med och styra innehållet!
 
 Vi ska filma övningar i eftermiddag åt er men först har jag en frukostdate med Hans. Jag utvecklar ett nytt affärsområde i mitt bolag och Hans hjälper mig väldigt mycket. Just nu kan man säga att jag jobbar med fyra områden i mitt stora bolag:
 
 1.) min PT-verksamhet på Rosa Skrot
 2.) mina föreläsningar som bokas via Talarforum
 3.) TV, media och press där jag skriver artiklar som frilansjournalist, faktagranskar artiklar och min egen produktion PT-skolan på TV4 ingår
 4.) bloggen Lofsan.se där jag har annonser och sponsrade blogginlägg
 
 Inom kort kommer jag att utöka verksamheten med två nya affärsområden och starta ett dotterbolag. Det blir mitt tredje bolag hittills. Sjukt kul och spännande!
 
 


Vårt nya favoritfrukostställe är Nytorget 6. Jag är helt kär!


Istället för överflödiga bufféer beställer man från a la carte. Jag satsar på omelett, yoghurt och något så lyxigt som färskpressad juice.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer