Så blir morgonträningen av

Här kommer mina 6 bästa tips för dig som har ambitionen men inte tillräcklig vilja för att morgonträna. För många är morgonträning den enda möjligheten till att få till träningen i vardagen men hur gör man egentligen det i praktiken?


Ta fram alla kläder kvällen innan och lägg upp dom brandmansstyle så du kan glida ner i dom obehindrat.
Bestäm date med en kompis som står och väntar på dig.
Berätta på din Facebook eller instagram kvällen innan att du minsann ska morgonträna.
Döp dina väckningsalarm i mobilen; Jag kan! Jag orkar! Jag vill!
Boka in kvällsaktiviteter så att den enda möjligheten till träning blir morgonpass.
Förbered frukosten kvällen innan med dukning och torrvaror. Koka äggen medan du duschar.
Morgontränar du? Vilka är dina bästa tips för att träningen ska bli av?

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer