Samarbete med Lindahls kvarg

Idag hade jag möte med Skånemejerier som gör Lindahls kvarg. Under våren kommer vi att göra ett stort samarbete tillsammans, framförallt på min youtubekanal. Ni kommer verkligen att gilla formatet och jag är så glad över att få lyfta fram mer kvarg till svenska folket, det är ju mitt favoritlivsmedel!
 
 


Nu har jag en lunchdate med Hans innan jobb med PT-klienter. Ikväll sover barnen hos sin mormor eftersom förskolan är stängd så vi ska träna tillsammans efter jobbet ikväll och sen äta middag. Jag har varit så förkyld att jag inte kunnat träna på en vecka så jag längtar massor till gymmet nu!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer