SatsBaby och filmning

Herregud, jag blir alltid lika slut i skallen när vi har filmat. Även om det bara är att göra som vanligt så blir det inte som vanligt. Det är tur att det är så roligt!
En stor och en liten bebis. Mina bebisar.

Dagens Sixten i Ralph Laurentröja och Levi´sjeans.

Dagens Baxter i Ralph Laurentröja och Polarn o. Pyretsnickisar med Lacostesneakers.

Martina från SVT kom hit strax efter 09, då hade jag hunnit klä på gräbsen och fixat allt inför dagen. Jag tycker om att packa och ta fram kläder kvällen innan, då blir det ingen stress och aldrig tårar när vi ska i väg. Det ska vara roligt att åka på utflykt.
Vi filmade lite härhemma, utomhus och bilresan till Sickla. Det blir totalt många timmar film varje dag men i slutändan är det ju bara några minuter som används. När vi kom till Sickla filmade vi en sväng inne på MiniSats, Sixten lekte i klätteranläggningen. Han vill kunna klättra upp till andra våningen men når inte så jag lyfter upp honom. Han tycker att hålet och rutschkanan är bäst och de är ju på andra våningen i klätterställningen. Jag tror att det blev bra sekvenser därifrån. Jag ammade Baxter och så körde vi en kortare intervjusekvens i soffan på MiniSats innan SatsBabypasset.
Jag är jättenöjd med passet idag, även om Baxter redan efter första låten lackar. Han får skaka rumpa i selen uppe på min mage istället. Han älskar det. Sitter och ler hela tiden. Flera mammor sa att det var jobbigare än vanligt, och jämfört med andra instruktörer de kört med, de ville väl kämpa lite extra inför kameran. Ett tips för att effektivisera passet med andra ord: fram med filmkamera och säg att hela svenska folket kan se det här. 🙂 Mammorna som tränar passet varje vecka är så positiva och jag berömmer dem för att överhuvudtaget vara där. 99% (ej statistiskt säkerställt 🙂 ) av alla nyblivna mammor ligger fortfarande kvar på soffan och kommer att stanna där till det är dags att börja jobba igen. Men inte SatsBabymammorna inte!
Jag tycker att det är så roligt att vara igång med jobbet igen och när jag har byggt upp liiiite mer stabilitet kring bäckenet och Baxter vuxit till sig och minskar på amningsfronten ska det bli så kul att börja köra några PT-kunder igen. Ryktet att jag är tillbaka på jobbet sprider sig och det är många som hör av sig och vill träna. Väntelistan fylls på. Jag känner mig privilegierad att få jobba med något som jag tycker är så roligt, det är fantastiskt att få längta till min arbetsplats.
Dagens Mamma i linne från Under Armour, Nikebraxor.


Nu har vi vaknat efter en trippelsovning, vi filmade lite hemma innan Sixten skulle sova. Han vägrade att somna, fastän han var så trött i ögonen att han blundade skrek han. På med självförtroendet och lite våld så sov han ganska snart bredvid mig i sängen. Benet hade jag på vaggandes på spjälsängen för att hålla Baxter sovandes medan Sickan skrek. Tvåbarnsmamma jajamänsan!
Update:
Även kvällsinsomningen blev en giganternas kamp.
Lofsan-Sixten
1-0 efter 90 minuters match.
Men då somnade han i sin egen säng och jag behövde inte hålla i honom, bara sitta på sängkanten. Innan dess brottades vi i spjälsängen, det är tur att jag är så liten att jag får plats i den.
Kvällsfika:
1/2 burk vaniljkesella stavmixad med massa frysta hallon. Serveras lite vackert i en skål och ätes direkt. Mums!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer