SatsBaby på Stadion och hemmajobb

Fatta lyxigt det är att få betalt för att träna. Och dessutom träffa massa duktiga mammor och fina bebisar. Jag är privilegierad som kan försörja mig på min hobby. Jag skulle banne mig kunna göra det gratis bara för att det är roligt.
Min kompis Anna och hennes Harry var med i dag. Det var extra roligt!


Baxter kom in vid styrkedelen och gjorde mig sällskap. Han hade bara sovit tio minuter så han var lite extra mammig. Och normalt sett är som en igel på mig men det gick bra ändå.
Nu sover Baxter äntligen långsovning härhemma och jag har suttit några timmar med att planera och strukturera några företags friskvårdssatsningar. Det är mitt nya jobb kan man säga. Jag bestämmer hur träningen ska se ut, vilken omfattning, vilka föreläsningar de behöver och vem från Sats som ska genomföra allt. Sedan får jag hålla tummarna att företaget gillar mitt förslag och vill satsa (!) på Sats. 😉
Om en timme ska jag äntligen hämta Sixten. Längtar redan som vanligt.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer