SatsBaby på Stadion

Nu ska jag träffa 30 mammor med varsin bebis på Sats Stadion. Jag tycker att tjejer som går i väg och tränar med sina bebisar är så bra. Oavsett om man kanske måste amma mitt i passet, byta blöja eller bara trösta lite så är själva grejen; att göra något tillsammans med bebisen, träffa andra träningsmammor, frigöra lite lyckohormoner (bra med träning) eller bara att komma i väg hemifrån överhuvudtaget så nyttigt. Man får ta det för vad det är, jag har fått köra flera pass med mina bebisar i bärsele på magen men de har älskat det. Det viktigaste är att man använder sin föräldraledighet till att göra sånt man tycker om, tillsammans med sin bebis.
Om någon av er nyblivna mammor (det är bra om bebisen inte kan krypa än) vill följa med gratis på ett SatsBabypass med mig är det bara att hojta till. Måndag på Stadion, onsdag på Sickla och fredag på Odenplan.


Chariot är inte bara en träningsvagn, idag invigs den som förskolevagn. Gräbsen var så glada över att få gå till “daaaagiiiis” även om Baxter helst vill att jag ska stanna kvar hela dagen.
Vi kom iväg tidigt i morse så jag kommer hinna träna själv innan passet och förhoppningsvis filma några nya övningar åt er. Det var någon som skrev att det är det bästa med min blogg. 🙂

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer