Shopping i Åre, bättre än vad man kan tro!

För att ha de bästa förutsättningarna inför vår tur till vattenfallet, alltså inget bebisgnäll, gick jag till Stadium imorse och köpte ett par gummistövlar till Sixten, jättefina svarta Tretorn i storlek 21. Jag hittade dessutom ett par grymma vattentäta skalbyxor från Molo på barnklädesbutiken My Baby & Junior som ligger strax bredvid där vi bor; helsvarta med en stor stjärna i reflextyg i vardera knävecket. Tuffa! Jag såg förresten att deras webbutik har stor rea just nu, så passa på att gå in och kolla på deras snygga kläder. Personalen var dessutom grym!


Hans och jag gick senare på dagen en shoppingrunda kring torget. På My Baby & Junior köpte vi en pyjamas till Sixten och ett snyggt linne från Molo. Inne på Stadium hittade jag ett par nya terränglöparskor från Salomon. Mina rosa Icebugs har gjort sitt efter några säsonger så det känns jättekul att köpa nya. De kommer ju att slitas under hösten när jag är ute och går med TVÅ barn i vagnen. 🙂 Det är för övrigt mitt bästa postgravidakommaiformtips: Minst 2 timmars snabb promenad med barnvagn, VARJE dag, i tre månader. Kommer du inte i form på det så får du återkomma… 🙂


Varje gång jag går in i Peak-butiken här i Åre är det samma sak; jag MÅSTE köpa något. Inte så att det är en tvångstanke men jag hittar ALLTID något som är jättesnyggt eller väldigt praktiskt eller bara rent allmänt användbart. Nu när tuttarna har vuxit typ tre storlekar och rumpan breddats en aaaaning så känns det skönt med en bikini som täcker lite mer och ger lite extra stöd. Fast jag har ju fortfarande förmånen att kunna handla på Peak:s barnavdelning…


Jag tar det som en komplimang att både killen på Peak och tjejen som hjälpte oss på Stadium frågade om jag/vi skulle köra tävlingen på lördag. Jag som känner mig ganska flodhästlik stundtals ser nog inte ut såsom jag kan känna mig… 😉

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer