Shopping till bebisen! (och lite till mamman)

När vi var i Malmö var Tant Anna så gullig och köpte två fina bodysar till Räkan. De är i en storlek som ska passa en ettåring men jag tycker de ser ganska små ut. Mer 74…

Body nummer 1

Body nummer 1


Body nummer 2

Body nummer 2


När vi var i Höganäs igår gick vi förbi en bokaffär. Jag köpte sex fina böcker till bebisen. 3 tygisar och 3 pekböcker. Jag hittade också en fin fyllaibok för barnets fem första år. Det var väldigt vackra foton i den. Exempel på rubriker:
-Min första födelsedag
-Min förskola
-Min första semester
Tygböcker om Molly!

Tygböcker om Molly!


Gulliga pekböcker

Gulliga pekböcker


Fina fyllaiboken

Fina fyllaiboken


Samma dag som vi åkte ner till Skåne unnade jag mig lite shopping som jag inte får använda förrän efter förlossningen.
Snygga skorna som jag ska skjuta barnvagn på söder och i Sickla i.

Snygga skorna som jag ska skjuta barnvagn på söder och i Sickla i.


Eftersom jag insett att jag inte kommer få tillbaka två adidaströjor jag lånat ut till lilla syster Elin köpte jag mig en ny. Vassegó Elin!

Eftersom jag insett att jag inte kommer få tillbaka två adidaströjor jag lånat ut till lilla syster Elin köpte jag mig en ny. Vassegó Elin!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer