Sickan snackar vidare

En av de gulligaste grejerna Sixten gör just nu (han gör mååååånga gulliga saker) är när han öppnar en byrålåda i vårt sovrum och tar fram några av bilderna från en mapp med foton. Högst upp i högen ligger foton på Sixten tagna under hans första dygn hemma från BB. Då bodde vi i Sjöstaden söder om stan.
Sixten pekar på sig själv på bilderna och säger med sin mjuka och lena (det finns en hård variant också: MAMAAAA!) röst:
-Titta dä ä Basster. Basster. Titta dä ä Basster.
På en skala; hur mycket tror ni mitt hjärta smälter då?
För övrigt så har vi bestämt oss för att hålla med och låtsas att det är Baxter så att Sixten inte blir förvirrad. Stackarn kan ju bli schizo annars.


Storebror Baxter fikar på Vetekatten på Kungsgatan medan lillebror Baxter sover bredvid. Fatta vad grym Bugaboo Donkey är.


Sixten har som sagt lärt sig hantera kameran i iphone.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer