Simträning i Källtorpssjön

Igår fick vi hjälp med Sixten och Baxter så att vi kunde lämna bort dom en timme, på vägen till Hellasgården. Innan när vi har simtränat så har vi turats om att vakta barn och simma men gikt ville jag simma lite längre och ha draghjälp och hjälp med navigering av Hans. I Källtorpssjön finns det uppmätta banor så att man vet hur långt man simmar, utifrån de öar som ligger i sjön.
 
 Mitt nya längdrekord efter passet igår är ca 1500 meter, jag lyckades köra frisim hela vägen utan att stanna. Jag är supernöjd! Nu känner jag mig lugn inför Riddarfjärdssimningen på lördag, 1 mile är min tävlingssträcka och det är väldigt skönt att ha ett mål som bara handlar om att genomföra, inte prestera. Jag har verkligen fått mersmak på simträning under denna sommar!
 
 


I samarbete med Coca-Cola och Simma Sverige.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer