Sista passet innan jul

Jag är en sån där besatt människa som gärna tränar på julafton. För fyra år sedan när jag var gravid med Sixten var Hans och jag på Sats Odenplan på julaftonsmorgon innan vi firade jul men sen barnen föddes så har vi sprungit med vagnen eller promenerat på julaftonsförmiddag. Sånt tycker jag är väldigt mysigt!
Idag körde vi ett överkroppspass på gymmet, sista styrkepasset på ett par dagar om vi tar gymledigt framöver. Vi passade på att köra riktigt tunga vikter, så att vi inte klarar 10 repetitioner. Det svider skönt och passar bra när man kör två eller tre styrkeövningar på raken och inga pulshöjare emellan. Fast dagens stora utmaning är att ens gå framåt, träningsvärken i rumpan är nästa outhärdlig, bästa känslan. 🙂
Resten av dagen har jag ägnat åt att städa härhemma. Jag tror inte att vi har haft så här rent sedan vi flyttade in i november förra året. Jag har till och med rengjort matstolarna i duschen och flyttat ut matbordet för att kunna torka golvet ordentligt. Ska det vara ska det vara noga.
Hans har gjort kola, knäck, och saffransbullar, stekt svamp och sånt som kan förberedas inför julkalaset imorgon men nu är vi klara för dagen. Vi ska gå till kvartersthaien vid Timmermansgården och köpa wokat. Ingen julmat på uppesittarkvällen i Det Renmanska Palatset inte.


Filmade en grym kombination för bröst, axlar och biceps idag. Kommer!


En favoritövning för ryggen är skidåkaren, också filmad!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer