Sixten hjärta Tyra

Om ni har en grå ruta mitt på bilderna kan ni klicka på rubriken och läsa inlägget eller använda en annan webläsare…
Det blev ingen äggakaka för Hans del. Vi bangade alla planer och stannade hemma i stället. Vi passade på att möblera om i vardagsrummet och det blev skitsnyggt!
På eftermiddagen fikade vi hos grannen. Hon har en liten terrier som heter Tyra. Världens häftigaste hund, enligt mig, och jag är verkligen ingen hundmänniska. Idag var Sixtens första möte med en hund. Han har sedan 10 dagar tillbaka börjat härma oss när vi morrar och skäller. Nu kör han morret själv följt av ett litet vov. Ibland glömmer han att låta när han vovvar, han bara slår ut med armarna efter morret. Vi låtsas bli rädda ändå. Sixten skrattar.
Men nu vet Sixten hur en riktig hund låter. Och Sixten var bra mycket mer intresserad av Tyra, än tvärtom. Sixten ville så gärna krypa till Tyra och klappa på huvudet men han kan bara backa med gipset så det var en ineffektiv förflyttning. Tyra hade fullt upp med att leka med Henric och var inte särskilt intresserad av den morrande bebisen på golvet…

Sixten är såå nyfiken på Tyra!


Det är inte bara Sixten som kan ge blöta pussar....


Jag trodde att Sixten skulle vara rädd för Tyra men han skrattade så att han kiknade både när hon pussade på honom och när hon lekte med sina leksaker. Jag som är lite hönsig ibland behövde inte oroa mig med andra ord!
Ikväll lagade Hans och jag världens godaste middag, en riktig sommarmiddag!
En mozarella- och halloumisallad med grillad kyckling och sparris. Till efterrätt: chokladpudding med vispgrädde och vaniljglass. Hur gott låter inte det?!
Lite lätt illamående avgjorde Sixten, jag och morbror Henric en fotbollsmatch i köket. Vi går inte så hårt åt Sixten eftersom han är gipsad, men vänta bara till torsdag kväll. Då är det ingen som håller inne med tacklingen i närkampen…
Idag åkte Sixtens kompis Lykka till Thailand. Vi önskar hela familjen en underbar resa och att Lykka kryar på sig. Ni är värda en fantastisk resa!
Imorgon har vi planerat in en tripp till Malmö för lite träning och kanske shopping på Lollopard. Sixtens traktorprydda kläder, blå bodyn med moped på och vinröda bodyn med Turning Torso kommer alla från det märket. En klar favorit!

Den här tröjan har Sixten kunnat sedan han föddes, storlek 50/56, den passar fortfarande! Lollopards fina traktormönster...

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer