Sixten på Midnattsloppet 2011

I lördags kväll packade Hans ner båda gräbsen i Donkeyn, iklädda pyjamasar i åkpåsar. Båda somnade direkt men när loppet startade vaknade Sixten. Han är numera en erfaren supporter som varit med på många idrottstävlingar.


När man tycker att någon gör ett bra jobb ger man tummen upp!


Och så gäller det att hålla koll på vem som är vem i löparormen.


Och ser man någon som spurtar då ger man två tummar upp!


En trogen supporter trotsar sömnbehovet och hejar in i det sista. Även om man är så trött att man somnar mitt i. 🙂

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer