Sixten praoar som PT

Idag har Sixten praoat som personlig tränare på mammas jobb. Jag ser en grym potential i honom, han visste exakt hur han ska få mamma att svettas.

Vi börjar med tricepspress, kom igen nu tjockis!


Hämta två hantlar, jag väljer lila för de är finast.


Bra jobbat, men nu ska vi göra marklyft, det pallar du aldrig!


Du ska såklart ha vikter på, jag bara visar nu.


Bra jobbat morsan!


Har jag sagt att du ska vila?!


Så ska det se ut, chubby!


Och nu ska du alltså balansera på bollen, upp å hoppa gravvo!


Det är dags för stretch så jag ska göra det lite mysigt för dig med värmeljus

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer