6 dagar kvar

Idag är det mindre än en vecka kvar till BF, mindre än tre veckor kvar till allt är klart med andra ord. Här i Stockholm blir man igångsatt efter 14 dagar, som tur är. Hans och jag pratade mycket igår och han peppade mig enormt. Egentligen vill jag bara lägga mig ner och gråta. När vänner frågar hur jag mår så kan jag knappt hålla tårarna borta. Jag vet inte om det är hormonerna eller tröttheten som gör att jag känner mig så nere, egentligen spelar det kanske ingen roll för jag vet och försöker intala mig att om bara några dagar kommer allt det jobbiga vara över och jag kommer hitta tillbaka till mig själv och min kropp igen. Jag tyckte att de första månaderna med Sixten var helt underbara. Jag ser verkligen fram emot att få uppleva den perioden igen.

Relaterade inlägg:

Julafton 2012, Hans gästbloggar

Sixten vaknade kl 06.00 igår. Det var perfekt för då slapp jag ligga vaken längre. Vem vill sova då man är ledig??? Kakstinn frukost på det och sedan ut på Söder för lite frisk luft. Vi valde att mata “ankorna” (läs: fiskmåsarna) nere vid Årstaviken. Grabbarna fick kalla fingrar. Fåglarna fick saffransbullar och ingefärskakor. Lovisa […]

Läs mer

Baxters 2-årskalas

Om jag tidigare känt mig lite ledsen över att vi inte haft något ordentligt kalas för Baxter sedan han föddes så har alla de känslorna försvunnit efter det brakfirande han fick idag. Vi hade två intensiva timmar där våra och Baxters familjer och vänner var på besök med paket, tårtor och bullar i all oändlighet. […]

Läs mer

För 2 år sedan – Baxters förlossningsberättelse

I natt var det exakt 2 år sedan jag låg hemma på Kammakargatan med värkar och Baxter på väg ut från magen. Det var ett omtumlande dygn där jag både hade hand om Sixten som nybliven 1-åring, födde mitt andra barn tillsammans med min syster Agnes som coach och mognade något oerhört, jag växte upp […]

Läs mer