Sixten sparkar, slår, suger och snorar

Sixten och jag ligger just nu på hotellrummet och myser efter vår goda frukost. Sixten ligger uppallad på en kudde bredvid mig och sprattlar. De senaste dagarna har han blivit mycket mer fysisk. Han ligger och sparkar lika hårt som en hel karl. Snabbt också. Armarna slår ut åt sidorna och upp i luften. Han ser så rolig ut där han ligger och sprattlar. Så fort nappen eller tutten inte är i munnen på honom åker hans tumme, eller varför inte hela näven in i munnen. Han får i princip kväljningar för att han stoppar in den så långt. Underhållning på en tisdagförmiddag med andra ord.
Hans förkylning har samma status som tidigare förutom att han inte är lika hes. Jag använder koksaltlösning och en nässug för att kunna göra rent lilla snoken på honom. Det viktigaste är att han ska kunna äta utan besvär. Han har sovit bättre än vad jag trodde att han skulle göra dessa nätter och det känns som att förkylningen är på väg tillbaka.
Vi har fått förlängd utcheckning så Sixten och jag behöver inte lämna hotellrummet förrän vid 14.00. Då ska vi gå till något mysigt café och äta en god lunch. Sedan fortsätter jakten på en kofta och några snygga tshirtar till mig. Några nya amningsbehåar behövs också. Vid 17.00 möter vi upp Sixtens pappa, mitt livs stora Kärlek för en promenad till tågstationen.
Imorgon börjar vardagen igen. Jag längtar efter min träning.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer