Sixtens fjärde dag

Ojojoj så mysigt vi har det!
Första natten hemma gick bra. Sixten sov jättebra från fyra fram till åtta. Sedan somnade vi om efter frukost och sov till tolv. Sedan har han i stort sett sovit hela dagen med paus för amning.
Amningen har varit klockren under dagen. “Dockningen” går på nolltid och han ligger upp till en halvtimme och ammar åt gången.
Idag fick Sixten sitt första bad. Pappa och Sixten badade i badkaret och Sixten njöt så länge han fick suga på pappas finger.

Den fina Ralph Laurenhandduken är så mysig!

Den fina Ralph Laurenhandduken är så mysig!


Eftersom amningen gått så bra igår och idag har mina bröst fått sig en liten tillväxtknäpp. Jag har använt mina vanliga behåar under graviditeten så jag har inte köpt någon amningsbehå. Men idag bestämde vi oss för att göra en utflykt til Sickla så jag kunde köpa två stycken som jag kollat in på Twilfit. Vi packade in Sixten i bilen och tog med skötväskan. Sixten sov när vi låste dörren till lägenheten. Vagnen och bärselen står fortfarande härhemma oanvända. Vi åt först lunch på Erson, lax och potatissallad. Sixten sov. Vi tog hissen upp till SATS för att hälsa på mina kollegor. Sixten sov. Vi gick genom hela gallerian och jag provade och köpte behåar. Sixten sov. Vi gick tillbaka genom hela gallerian till garaget och körde ut till Värmdö för att kolla på lite grejer på Dennys Home. Sixten sov. Vi åkte tillbaka mot Hammarby Sjöstad. Sixten sov. Vi packar ur bilen och låser upp dörren till lägenheten. Sixen vaknar. Total tid från att dörren låses till att dörren låses upp: 3 timmar.
Dagens Sixten i GANTbody från Moster Agnes

Dagens Sixten i GANTbody från Moster Agnes


Idag fick Sixten sin första present som nykläckt bebis. Han har ju fått hur mycket som helst medan han låg i magen i magen men idag låg det ett paket i brevlådan från Micke och Kari på Österlen. Tack fina ni!
Fina traktortröjan från Lollopard i Malmö

Fina traktortröjan från Lollopard i Malmö

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer