Sixtens första julgran

Idag har vi varit på Hötorget och köpt oss en vacker julgran! Tova och Tom valde en vacker Kungsgran med tjocka täta barr.

Julgransshopping på Hötorget


Egentligen är jag inte ett fan av julpynt och julgran men jag måste nog erkänna att det är mysigt nu när granen står på plats bredvid kakelugnen.

Sixten hjälper till att klä granen


Sixten granskar kulornas kvalitet


Kulan smakar gott


När granen var kklädd var det dags att öppna alla julklappar för Tova och Tom.

Sixten var tomtenisse och delade ut julklappar åt sina syskon


Fast jag fick hjälpa tomtenissen lite på traven


Julgranen i det Renmanska Palatset


Barnen blev så nöjda med sina julklappar; Tova fick en gitarr och en assnygg Adidashoodie och Tom fick en bodyboard att åka nerför snöbacken på, en hoodie och Björn Borgkallingar och bäst av allt i Toms ögon: Lego Power Miners!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer