Sixtens första modelljobb

Jag höll mig vaken stora delar av natten för att kunna hålla koll på Sixten. Febern försvann och hans glada humör gjorde entré framåt småtimmarna. Vilken lättnad!
Vi gick upp tidigt i morse och åt frukost tillsammans med Hans. Han hade ett möte ute i Kista så vi skjutsade honom dit innan vi körde vidare till Sollentuna centrum och det nya SATS-centret som invigs där imorgon. Herregud vad snyggt det är! Asstajlat med stora glaspartier, pulssystem i alla lokaler, spotlights, apelsinträd… Om ni har vägarna förbi måste ni absolut ta ett varv och titta!
Dagens uppdrag var att agera modeller åt SATS. Jag var med på PowerSteppasset men hoppade över Yoga och Cykel som filmas och fotas nu på eftermiddagen. Sixten var en av två bebisar som filmades och fotades. Trots att PowerStepen drog ut flera timmar på tiden höll Sixten humöret uppe där han låg och lekte på golvet. När det äntligen var Sixtens tur att göra entré hade han missat sin förmiddagssovning, det är ju mycket roligare att prata med alla människor och spana in gymmet istället.
Vid ett moment på filmningen skulle Sixten sitta själv på golvet och leka med bollar, det passade inte Sixtens humör men att läsa bok i soffan tillsammans med MiniSatstjejen var mysigt!

Dagens Mamma


Min kollega Malin rockade!


Sixten och Tyra, 8 månader chillar i soffan


Massa folk som tyckte till, filmade, fotade och fixade ljuset,


Sixten gillade inte de starka strålkastarna


Sixten läser en bok


Jag är sååå imponerad över att Sixten pallade hela dagen! En uthållig kille med himla gott tålamod! Oavsett hur resultatet blir och om bilderna kommer att användas i någon framtida reklamkampanj har vi haft en rolig dag och fått en fantastisk erfarenhet!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer