Sixtens önskelista

Sixten har klistrat och knåpat och funderat. Jag hjälpte honom att göra årets önskelista till Tomten. Och om det är någon i vår familj eller kanske någon vän därute i landet som vill ge något litet till Sixten så får ni inspiration på vad som kan gå hem här i det Renmanska palatset.
Brios leksaker, framförallt de i trä är poppis härhemma. Sixten pekar på i princip allt från BRIO men framförallt dessa saker tycker han lite extra om.

Kalikå har butiker lite här och där. Deras förvaringslådor med hjul är fina.

Sixten vill även ha en snygg och tuff gåstol. Som denna!

Vi håller på och inreder Sixtens rum. Här finns det fina förvaringsboxar, bordstabletter, tallrikar och mycket annat fint med roliga mönster. Återförsäljare finns på hemsidan.
Sixen har bett om en stor tavla att ha på ena väggen i sitt rum. Han behöver även en matta.


I väntan på att Sixten slutar stoppa in ALLT i munnen och därför inte kan bygga med lego önskar han sig en låda med Duplo.

Om det är någon som tycker om att ge bort kläder så drar Sixten mellan storlek 68 (Polarn och Pyret) och 74. Är det åldersindelade storlekar brukar 6-9 månader passa bra. Sixten tycker om en lite preppy stil med mycket brunt, grönt och blått. Även härliga pyjamasar med fina tryck behövs.
Allt efterhand kommer Sixten säkert komma på fler saker han vill ha. I´ll let you know then!
Update
Marie tipsade mig om denna trähjuling med släp istället för Brios eftersom denna kan svänga…

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer