Sixtens tredje födelsedag

Ingen har väl missat att Sixten, min förstfödda, fyller 3 år i dag. 🙂
Hans dag i bilder


Vi hade svårt att väcka Sixten med sång i morse. Han är som en tonåring och kan sova till 10 om ingen väcker honom. Vi sjöng tre varv på födelsedagssången innan jag fick ruska liv i honom.


Men när polletten föll ner blev det liv i luckan och Sixten blev så exalterad av att få öppna presenter.


Tre paket med tågspår, T-korsningar och framförallt en lyftkran med en gruva och guldtackor att lasta på tåget var poppis. Brio is da shit.


Baxter blev så sugen på att öppna paket men idag är Sixtens dag.


Mer tacksam unge får man leta efter.


Hans cyklade till gymmet och fick en 3-årspuss på vägen


Sixten fick VIPplatsen i Orbit och Baxter stod på skateboarden när vi gick ut efter frukosten.


Jag körde min andra dag med 1000 kalorier att avverka.


Efter lunch tog vi en promenad upp på stan. Finskjortan och hatten på.


På Sixtens dag får Sixten bestämma. Långt stopp på Slussen för tågkoll vill säga.


När Hans jobbat klart fick Sixten födelsedagsglass i Gallerian. Han är ingen tårtkille.


Två lyckliga föräldrar!


Glassochslafskungen!


På vägen hem somnade Sixten och chockad över den tidiga morgonen sov han tre timmar i vagnen medan Baxter höll låda ute på terrassen.


Men ikväll är det full fart in i kaklet, nattsuddare hela vägen fram till midnatt. Mer tonåring än 3-åring

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer