Skidresa till Bad gastein

Hela familjen är i Alperna på påskvecka. Vi åker hit tillsammans med STS Alpresor som jag arrangerar träningsresor tillsammans med. På min instagram @lofsans har jag lagt upp massa bilder och filmer från veckan redan men här kommer några fler.
 
 


Det här är Simon, barnens skidlärare. Skidskolan här har 5-timmarslektioner inklusive lunch, det passar inte vår familj just nu så istället bokade vi egen skidlärare ett par timmar några dagar. Det blir mer flexibelt och mer kvalitet samtidigt som det blir billigare än att ha barnen i skidskola hela veckan. Simon är en klippa som lyckas leverera superglada killar med stort självförtroende och mersmak för skidåkning efter varje lektion. Nu hettar det i kinderna efter sol och fartvind i ansiktet en hel dag. Idag gjorde vi långa åk hela familjen på eftermiddagen, så långa att det till och med slår lock för öronen. Som ni ser i bakgrunden så finns det ingen snö här i dalen men en bit upp är det 2 meter snö. 15 grader och vindstilla i byn.
 
 Vi bor på Hotel Salzburgerhof, det är ett fantastiskt hotell som jag verkligen tycker om. 5-rättersmiddag varje kväll, perfekt frukostbuffé, spa och pooler som även barnen får bada i är toppen tycker jag!
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer