Sköna lördag

Efter en trevlig fredagkväll med massa garv i gott sällskap tog jag en taxi hem för att amma. Då hade Baxter och jag varit från varandra 2,5 timme och han hade sovit två gånger och myst en stund däremellan. Jag fick till och med väcka honom när jag kom hem, när vi ammat somnade han om direkt och sov resten av kvällen och natten. Han är en riktig tröttmössa den här killen, till skillnad från Sickan.
Jag startade min lördag med en långpromenad med båda pojkarna i vagnen. Två timmar, 12,5 km runtomkring Kungsholmen var skönt. Uppehåll hela tiden så jag slapp både regnskydd och regnjacka.
Jag är så glad att jag gick iväg igår kväll och tankade ny energi av härliga tjejer även om det känns märkligt att lämna Baxter några timmar. Men jag vet att jag blir en bättre mamma om jag får rå om mig själv en stund varje vecka. Snart kommer jag att kunna lämna hemmet mer regelbundet och gå iväg och träna en timme. Dygnet har 24 timmar och 23 av dessa är jag grymmaste morsan om jag får 1 på egen hand. 🙂

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer