BVC & god sallad

Gick upp till Odenplan i förmiddags och mötte Hans och Sixten som varit och tränat, som de gör varje morgon. Vi gick till BVC alla fyra, mer om det i ett annat inlägg, och när de båda små somnat i vagnen käkade Hans och jag lunch på Hurtigs. Jag tror att det är andra gången sedan Baxter föddes som de sover samtidigt på det sättet så det var hur lyxigt som helst att äta på restaurang bara Hans och jag. Vi tog varsin sallad som vanligt, lätt Stockholms godaste. Och största! Jag blir inte mätt på andra sallader men man går aldrig hungrig från Hurtigs.
Relaterade inlägg:

Julafton 2012, Hans gästbloggar

Sixten vaknade kl 06.00 igår. Det var perfekt för då slapp jag ligga vaken längre. Vem vill sova då man är ledig??? Kakstinn frukost på det och sedan ut på Söder för lite frisk luft. Vi valde att mata “ankorna” (läs: fiskmåsarna) nere vid Årstaviken. Grabbarna fick kalla fingrar. Fåglarna fick saffransbullar och ingefärskakor. Lovisa […]

Läs mer

Some drama

Det blev en dramatisk eftermiddag idag. Barnvakten ringde mig på jobbet och berättade att Sixten ramlat och slagit hål i bakhuvudet. Det blödde ganska kraftigt och Sixten var rätt skärrad. Jag är jätteglad att hon ringde mig direkt, innan hon började undersöka Sixten närmare, om han skulle behöva sy. Jag kastade mig på cykeln och […]

Läs mer

Sixten och Baxters julpyssel

  På barnens nya förskola pysslar de väldigt mycket. Även de allra yngsta, som Baxter och hans kompisar får sitta och pula och fixa ihop saker. Sedan hjälper pedagogerna till och sätter samman projekten så att barnen kan se helheten och vi vuxna får saker som går att spara till barnen blir några år äldre. […]

Läs mer