Smörj ska den ha

Sixten ligger och sover i sin säng nu när jag skriver det här. Han är ju inte riktigt frisk. Han fick cykla till Ica och när jag skulle betala hade jag inga pengar med mig så fick gå hem igen. Fixa pengar och sen upp till Ica igen. Det är nog 1000 meter från oss dit. Sixten kämpade hela tiden men när jag äntligen kunde betala allt så bröt han ihop och ville åka i vagnen så cykeln fick åka undertill istället. Han cyklade ju ändå 3km vilket är sjukt långt i hans värld. Dessutom rakt igenom City.
Baxter och jag har time alone medan Sickan sover och jag försöker att planera PT-kunder och annat jobb medan Baxter klättrar över mig. Han ogillar min prioritering. 😉


Jag skulle ha hämtat ut ett paket från Burt’s Bee idag med ny bodybutter och ett läppglans men trots två Icabesök glömde jag bort det. Suck på mig ibland. Jag märker att huden på magen drar ihop sig allt mer sedan graviditeterna, jag tycker att det både ser och känns jättebra i huden med olja eller en fet bodybutter på magen. Första månaderna smörjde jag mig som besatt men nu kör jag morgon och efter dusch. Ni som varit gravida, fortsätter ni smörja magen?

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer