Snakerope och bosuburpees

På helgerna brukar Hans och jag försöka träna tillsammans. Vardagarna är ett pussel att få till med förskola, jobb och träning så då tränar vi där det passar för oss själva.
Idag var vi på Sats Medis för första gången hela familjen. Minisats där öppnar 09 så det är perfekt att barnen får leka där istället för i parken när det är så isigt nu. Bonus är att vi är färdigtränade och duschade före 11.
Dagens pass kanske kan inspirera några andra:
Joggning 5 min
Stege från 10-17 km/h 45 sek löpning 15 sek vila och höjning
8*20 sek löpning 17 km/h och 10 sek ståvila
8*45 sek 15 sek vila, varannan övning knäböj med 20 kg stång på raka armar och varannan snakerope med en arm i taget
8*45 sek 15 sek vila, varannan övning burpees på bosuboll varannan snakerope med dubbla armar
5*15 repetitioner bicepscurl 10 kg
[videofyme id=”758454″ width=”500″ height=”320″]
Galet roligt, galet jobbigt men väldigt skönt. Jag älskar att starta lördagar och söndagar med ett träningspass!


Röhnischkläder och barfotaskor från Merrell

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer