Soffläge

Sixten och jag trotsade snöovädret och slet i motvinden bort till Odenplan för förmiddagens träningspass. Tanken var att jag skulle springa milen, på snabbare tid denna gång så klart. Jag hann 7 km innan “Sixtens mamma till minisats” hördes i högtalarna. Nackdelen med att Sixten äter massa mat är att bajsfrekvensen har ökat från en gång per dag till typ fem gånger! Så det var bara att byta blöja och sedan gå tillbaka till gymmet. Glädjande nog skulle min sluttid vara 47 min om jag hade fortsatt i samma tempo, och min plan var dessutom att höja hastigheten lite extra sista 2,5 km så jag är jättenöjd även om jag inte hann klart.
Jag passade på att köra lite stabilitetsträning för höfterna efter blöjbytet (mina höfter alltså) och blev då sugen på att gå på SatsBabypasset som precis skulle börja. Men jag körde bara konditionsdelen innan Sixten och jag slet oss genom snöstormen via konsum hem.
Resten av dagen spenderar vi här i soffan under Sixtens täcke. Trots att Hans alltid tar Sixten på nätterna är jag såå trött och sliten på dagarna, kanske är det amningshormonerna som påverkar kroppen nu när jag har slutat amma?

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer