Dagens Mamma


Fördelen med att ha flera arbetsplatser, jag har tre, är att man får äta många julbord. I fredags var det ju middag på Mårten Trozig i Gamla Stan och på denna fredag ska vi ha knytis med mina kollegor på Sats Nacka strand. Idag har vi varit på julbord med den skola jag jobbar som idrottslärare på. Vi åt på Café Koloni i Saltsjö Duvnäs. Fräscht men i litet format. Alldeles lagom för min del.
Sixten var lika charmerande och flörtade hejvilt åt både höger och vänster. Ingen integritet där inte… Men nu har Sixten avklarat sit livs första julbord!

Relaterade inlägg:

Julafton 2012, Hans gästbloggar

Sixten vaknade kl 06.00 igår. Det var perfekt för då slapp jag ligga vaken längre. Vem vill sova då man är ledig??? Kakstinn frukost på det och sedan ut på Söder för lite frisk luft. Vi valde att mata “ankorna” (läs: fiskmåsarna) nere vid Årstaviken. Grabbarna fick kalla fingrar. Fåglarna fick saffransbullar och ingefärskakor. Lovisa […]

Läs mer

Some drama

Det blev en dramatisk eftermiddag idag. Barnvakten ringde mig på jobbet och berättade att Sixten ramlat och slagit hål i bakhuvudet. Det blödde ganska kraftigt och Sixten var rätt skärrad. Jag är jätteglad att hon ringde mig direkt, innan hon började undersöka Sixten närmare, om han skulle behöva sy. Jag kastade mig på cykeln och […]

Läs mer

Sixten och Baxters julpyssel

  På barnens nya förskola pysslar de väldigt mycket. Även de allra yngsta, som Baxter och hans kompisar får sitta och pula och fixa ihop saker. Sedan hjälper pedagogerna till och sätter samman projekten så att barnen kan se helheten och vi vuxna får saker som går att spara till barnen blir några år äldre. […]

Läs mer