Sol, Anna och Lucas

4,5 timmar satt vi i solen på Mälarpaviljongen. SÅ NICE!
IMG_0593
Jag åt surdegsbröd med kalkon och Anna tog en ceasarsallad med räkor till lunch. Vid tre kom hennes Christian och John förbi. Då köpte vi varsin megakanelbulle som är bakad i muffinsform. Gigantiska! De värmde dem så de smakade så där nybakat och gott.
Lucas var så mysig hela dagen. Han verkar helnöjd med livet. Den gråa koftan fick han av mig och Kärleken när vi varit på Gran Canaria.
IMG_0599
Jag har alltid trivts så bra i Annas sällskap. Okomplicerat. Dessutom är jag SÅ imponerad av hur bra hon är med Lucas. Hon är min förebild.
Och ja, jag längtar efter min egen bebis.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer