Sorel Snow Commander

Jag funderar över vinterstövlar till barnen. Timberlandkängor har de båda två men de är inte så praktiska på förskolan och inte så varma. Nej, jag vill att de ska ha grymma stövlar, varma, vattentäta och sköna. Jag lutar åt ett par Sorel Snow Commander, är det någon som har erfarenhet av dessa? Storlekarna börjar på 24 så det blir Sixten som får dessa i så fall. Finns det något liknande alternativ till Baxter i typ storlek 22? Just nu får man 40% rabatt på en vara och 20% rabatt på resten av beställningen så jag funderar på att slå till.

Såg att tävlingen om att bli Nordens äventyrligaste familj pågår. De åtta utvalda familjerna har fått kläder från Ellos nya outdoorkollektion Áhkká och en filmkamera som de har dokumenterat en äventyrshelg med. Gå in och rösta om du vill vinna presentkort….

“Áhkká är ett nytt färgstarkt outdoormärke med nordisk design. Kollektionen från Áhkká innehåller genomtänkta och snygga funktionskläder för alla situationer i livet, antingen det är i skidbacken, på stan eller i lekparken. Áhkká bygger på lager-på-lager principen, vi tycker det är viktigt att man vet hur man ska klä sig rätt med våra produkter för att kunna känna sig trygg när man går ut i livets aktiva stunder.”

Jag har själv ett par skalbyxor från kollektionen som jag kommer att använda i vinter, svarta, snygga med hängslen. I love! 
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer