Spring Stockholm Halvmarathon tillsammans med mig och Nutisal

I samarbete med Nutisal.

Som ni säkert har märkt vid det här laget så älskar jag att springa olika lopp. När jag satsade på att vänja mig vid riktigt långa distanser typ marathon så ville jag avstå från kortare lopp, för att garanterat hålla mig skadefri. Nu är jag så van även vid marathondistansen att jag kan kombinera lopp på flera distanser och det tänker jag verkligen njuta av. I september ska jag äntligen springa Stockholm Halvmarathon för andra gången, en bana som jag älskar!

Nutisal sponsrar Stockholm Halvmarathon och jag är jätteglad över att Nutisal vill samarbeta tillsammans med mig inför loppet. Jag får nämligen möjlighet att tävla ut 4 startplatser till mina följare. 2 vinnare kommer få ta med sig varsin vän för att springa Stockholm halvmarathon. Vi möts innan loppet och peppar varandra, värmer upp lite grann och sen springer vi!

IMG_0152

Nutisals nötter och nötmixer finns både naturella och torrostade. Att produkterna är torrostade innebär att de rostas över öppen låga, utan tillsatt olja. Till skillnad från marknadens många friterade produkter gör torrostningen att de naturligt goda och nyttiga fetterna i nötterna bevaras.  Torrostningen bidrar också till att nötterna känns extra fräscha och krispiga

IMG_0151

Jag gillar “Sporty Mix” som ett mellanmål innan under eller efter träning. Nutisals Sporty Mix är en nöt- och fruktmix som ger ett bra tillskott av mineraler, antioxidanter och omega 3. Nötterna är helt naturella och innehåller inget tillsatt salt. Påsen innehåller valnötter, hasselnötter, jordnötter, cashews, mandlar, blåbär, tranbär och russin.

Vill du träna för att klara att springa ett halvmaraton, 21,1 km? Här är några tips från mig till dig:

Planera in 3 löppass varje vecka enligt följande:

  • Spring korta intervaller 20-30 minuter plus uppjogg och nedjogg.
  • Spring långa intervaller 20-30 minuter plus uppjogg och nedjogg.
  • Jogga långsamt 60 minuter. Öka detta pass med 10 minuter varje eller varannan vecka.

FullSizeRender-2
Kom ihåg att sköta din styrketräning! Minst ett pass per vecka mår kroppen bra av. Använd vikter eller din kroppsvikt som belastning och träna hela kroppen cirka 20-30 minuter varje vecka, gärna utan skor så att du kommer åt små muskler i fötterna som du behöver vara stark i för att kunna springa på!

Så här tävlar du om två stycken startplatser till Stockholm halvmarathon, en till dig och en till en vän och träffa med mig innan loppet:

Skicka ett mail med motivering till varför du och din kompis ska vinna varsin plats till denna adress.

Vinnarna kontaktas via mail 17/8.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer